Αρχική Διάφορα Συμπόσιο παιδικής ζωγραφικής στη Δυτική Αχαΐα (11-14/9)

Συμπόσιο παιδικής ζωγραφικής στη Δυτική Αχαΐα (11-14/9)


Όλα τα παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών, μπορούν να συμμετάσχουν στο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου, από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα από 17:30 έως 20:30. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα ζωγραφίσουν, με δωρεάν συμμετοχή και υλικά ζωγραφικής, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. Ο θεσμός των Συμποσίων Παιδικής Ζωγραφικής συνεχίζεται, θέλοντας να προσφέρει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, να προσεγγίσουν και να κατανοήσουν τη γλώσσα της τέχνης, να παίξουν και να διασκεδάσουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, πολύχρωμο περιβάλλον στους υπαίθριους χώρους της Πλατείας Παπαγιαννοπούλου.Τα έργα που θα ζωγραφίσουν οι μικροί καλλιτέχνες θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της Πλατείας. Την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη ώρα 19:00, σε ειδική εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ζωγραφίζοντας.
Τo Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΥΜΑΙΩΝ» που υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων & Κέντρων για την Unesco, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Zervas Art.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.