Αρχική Περιβάλλον Συνεργασία Αύρας και Αρκτούρου για το καθαρισμό των δασών

Συνεργασία Αύρας και Αρκτούρου για το καθαρισμό των δασών

Η εταιρεία εμφιαλωμένων νερών Αύρα στα πλαίσια του προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα» που διοργανώνουν από κοινού με τον Αρκτούρο καθαρίζουν δάση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αίγιο, Βόλο και Κομοτηνή, προσκαλώντας σε ενεργό συμμετοχή εθελοντές πολίτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί για την προστασία του πρασίνου στη περιοχή τους.
Η δράση «Καθαρά Δάση» υλοποιείται υπό την αιγίδα των κατά τόπους δήμων και με την επιστημονική καθοδήγηση του Αρκτούρου αποσκοπώντας στην συλλογή επικίνδυνων απορριμμάτων που βρίσκονται στη φύση, στην επεξεργασία εύφλεκτης οργανικής ύλης και επαναξιοποίηση της ως λίπασμα, προκειμένου να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία αναζωογονημένα και βιώσιμα περιαστικά δάση. Ήδη έχουν καθαριστεί το άλσος στα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου και το άλσος Γηροκομείου στην Πάτρα.
Μικροί και μεγάλοι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση εξοπλίστηκαν με τα αναγκαία σύνεργα καθαρισμού ενώ στο τέλος έλαβαν αναμνηστικά δώρα καθώς και σχετικό πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους στο δασικό καθαρισμό.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των καθαρισμό δασών διαμορφώνεται ως εξής:

8/5 Αθήνα το Δάσος Καισαριανής,
15/5 Βόλος το Δάσος Γορίτσας
22/5 στηΘεσσαλονίκη το Σέιχ Σου
29/5 στην Κομοτηνή το Δάσος της Νυμφαίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.