Αρχική InfoTeens Sports Συνεχίζεται το bazaar με τις φανέλες ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών

Συνεχίζεται το bazaar με τις φανέλες ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών

Ο Δήμος Περιστερίου και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνουν ότι στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το bazaar με τις φανέλες των «superstars» ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Τo bazaar ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου με τα συλλεκτικά αντικείμενα (φανέλες, κασκόλ, καπέλα και μπάλες) για τους ποδοσφαιρόφιλους από την τεράστια καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό του Διαιτητή Κύρου Βασάρα, που δώρισε για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το bazaar τις τρεις πρώτες μέρες στην αίθουσα «Τέχνης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, τα συλλεκτικά αναμνηστικά θα διατίθενται πλέον στο διαδίκτυο μέσω των επίσημων σελίδων: www.peristeri.gr, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό και να ικανοποιηθεί η απαίτηση των φίλων του ποδοσφαίρου.

Για την απόκτηση των αναμνηστικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2105701091 και στο e-mail: opaap @peristeri.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.