Αρχική InfoSchool Λύκειο Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Συνεχίστηκαν την Τρίτη, οι πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα, με τους υποψήφιους να διαγωνίζονται στην Αρμονία.

Αύριο, Τετάρτη, οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στο μάθημα Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων. Οι εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εξέταση στο Γραμμικό Σχέδιο.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας ως το τέλος Ιουνίου θα δοθούν στη δημοσιότητα οι επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ "τρέχει" η προθεσμία υποβολής με ηλεκτρονικό τρόπο, των μηχανογραφικών δελτίων συμμετοχής στην επιλογή των σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.