Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου

Σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας συναισθανόμενο την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι συνάδελφοι, τις συνθήκες οικονομικής ύφεσης, αλλά και την έξαρση της ανεργίας, δηλώνει την αλληλεγγύη του στην γενική απεργιακή κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου.

Σε περιστάσεις δύσκολες, η Ο.Ε.Φ.Ε θεωρεί το χώρο της παιδείας ως τομέα απόλυτης προτεραιότητας για έξοδο από την κρίση και καλεί τα μέλη της να συνεχίσουν το έργο τους, δείχνοντας την απαιτούμενη ευαισθησία – συμμετέχοντας στις εξελίξεις.

Μείζον ζήτημα για την Ο.Ε.Φ.Ε, σε όλη της διάρκεια της σχολικής χρονιάς, παραμένει η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας χωρίς καμία χαμένη ώρα μαθήματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.