Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σχολικές παραστάσεις "Θουκυδίδη ιστορία" στο Εθνικό Θέατρο

Σχολικές παραστάσεις "Θουκυδίδη ιστορία" στο Εθνικό Θέατρο

Μετά την επιτυχημένη Ιλιάδα και τους Πλατωνικούς Διαλόγους, το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο της Άλλης Διάστασης και του Κύκλου Αρχαία Κληρονομιά, Νέα Προοπτική δίνει φέτος το βήμα σε εφήβους προκειμένου να παρουσιάσουν με τη δική τους νεανική ματιά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους ένα εμβληματικό έργο της αρχαίας γραμματείας.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, τη σκυτάλη παίρνει το 2ο Πειραματικό Σχολείο Αμπελοκήπων με το 6ο βιβλίο της Ιστορίας του Θουκυδίδη.

Η σκηνοθέτης Μάρθα Φριντζήλα δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές και έχει την εποπτεία του όλου εγχειρήματος, μέσω μιας διαρκούς συνεργασίας με τους καθηγητές των σχολείων ενώ στις πρόβες των μαθητών είναι παρόντες και σπουδαστές της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου- συνεργάτες της Μάρθας Φριντζήλα.

Ακολουθούν:
18/1 Βιβλίο 7ο Νέα Γενιά Ζηρίδη
25/1 Βιβλίο 8ο Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22 – 24 & Πανεπιστημίου 48 ), με πιστωτική κάρτα στο 2107234567 και στο www.n-t.gr.

Κάθε Παρασκευή στις 18:00
Τιμή εισιτηρίου: 5€


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.