Αρχική Infokids Συνταγές Σωστή διατροφή, ενέργεια και βιταμίνες με τον πιο FUNταστικό τρόπο!

Σωστή διατροφή, ενέργεια και βιταμίνες με τον πιο FUNταστικό τρόπο!

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη φωνή της μαμάς κάθε πρωί να με συμβουλεύει πως δεν πρέπει φύγω από το σπίτι αν δεν έχω πιει πρώτα ένα χυμό, που θα με κρατάει γεμάτη ενέργεια όλη μέρα και θα μου δίνει καλή υγεία σε όλη μου τη ζωή. Τότε, για να πω την αλήθεια, με εκνεύριζε. Σήμερα, ακολουθώ βήμα προς βήμα το παράδειγμά της. Αν δεν πιουν το χυμό τους, δεν ησυχάζω. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά
ότι η σημασία της ισορροπημένης διατροφής για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών είναι αδιαμφισβήτητη.

Κάθε παιδί, για να αναπτυχθεί σωστά και να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του λόγω των έντονων καθημερινών σωματικών και πνευματικών δραστηριοτήτων του, όπως είναι το διάβασμα και φυσικά το παιχνίδι, έχει ανάγκη από ενέργεια, θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ενυδάτωση. Και πώς θα τα προσλαμβάνει όλα αυτά κάθε μέρα με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο;

Εμείς θα σας πούμε το μυστικό. Το δοκιμάσαμε και είδαμε ότι πιάνει. Επιλέξαμε τους παιδικούς χυμούς Amita FUN!, οι οποίοι παράγονται στην Ελλάδα, για να θωρακίσουμε τον παιδικό οργανισμό, προσφέροντάς του δροσιά και ενέργεια καθημερινά με τον πιο FUN! τρόπο. Κι αυτό, επειδή η Amita FUN! αποτελεί το πιο ζουμερό και θρεπτικό παιχνίδι για παιδιά 5 έως 13 ετών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.