Σύντομα κοντά μας ο Γουίνι το αρκουδάκι

Η Walt Disney Animation Studios μάς φέρνει ξανά την παιδική ταινία με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, «ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ», 35 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση σε φιλμ.

Η αξεπέραστη γοητεία, απλότητα, τρυφερότητα και ευφυΐα της αυθεντικής ταινίας έρχονται πάλι κοντά στα παιδιά μαζί με τους μικρούς φίλους, Τίγρης, Λαγός, Γουρουνάκι και ο Γκαρύς, το γαϊδουράκι που έχει χάσει την ουρά του.

«Ολόκληρη η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια ημέρα», αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης Ντον Χολ, «μια συνηθισμένη ημέρα ξεκινά στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων, όταν ο Γουίνι ξυπνά με μια τεράστια πείνα, για να ανακαλύψει πως δεν έχει καθόλου μέλι. Τότε, λοιπόν, ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια και ένα ταξίδι που προς στιγμήν διακόπτεται από έναν διαγωνισμό για να βρει επιτέλους ουρά στον Γκαρύ».

«Πάντα ξεκινάμε να κάνουμε μια ταινία που θα έχει απήχηση στους μικρούς φίλους του Γουίνι και της παρέας του, αλλά και στα μεγάλα αδέρφια των παιδιών, όπως και στις μαμάδες και τους μπαμπάδες τους» μας λέει ο παραγωγός Τζον Λάσετερ. «Οι χαρακτήρες του έργου του Α.Α.Μίλνε είναι τόσο ευφάνταστοι μέσα στην απλότητά τους, που ακόμη και πριν σχεδιάσουμε το πρώτο σκίτσο της ιστορίας μας, μας φαίνονταν απίστευτα αστείοι. Είναι χαρακτήρες που όλοι μεγαλώσαμε μαζί τους, χαρακτήρες που όλοι θέλουμε να συστήσουμε στα μικρά μας και να ανακαλύψουμε πάλι από την αρχή».