Τέλεια εφαρμογή και βέλτιστη ανατομία στο παιδικό παπούτσι

Όλοι ψάχνουμε για τα καλύτερα παιδικά παπούτσια. Να είναι όμορφα, να είναι ανατομικά και φυσικά να έχουν καλή εφαρμογή στα παιδικά ποδαράκια. Στη Startrite συναντήσαμε την εταιρεία που είναι συνώνυμο της ανατομίας και της απόλυτης εφαρμογής στο παιδικό παπούτσι.

Θέλοντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάγκη αυτή, η Startrite δημιούργησε ένα πραγματικά πρωτοποριακό σύστημα μέτρησης του παιδικού ποδιού από τον ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.startriteshoes.com/fitting οι γονείς έχουν πλέον τη δυνατότητα αφενός να ενημερωθούν εκτενέστερα για την σημασία της σωστής εφαρμογής του παπουτσιού στο παιδικό πέλμα και αφετέρου να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ένα χρήσιμο αλλά και ταυτόχρονα διασκεδαστικό εργαλείο που θα τους βοηθήσει να επιλέξουν με ακρίβεια το ιδανικό παπούτσι για το παιδί τους.

Επιπλέον, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα κατασκευαστή πως με τη σωστή εφαρμογή τα παιδικά πέλματα είναι πιο υγιή, τα υποδήματα διαρκούν περισσότερο και έτσι υπάρχει άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, η Startrite έχει φροντίσει ώστε η συντριπτική πλειοψηφία των υποδημάτων που παράγει να διατίθεται και σε μισά νούμερα, ο πελάτης να μπορεί να επιλέγει διαφορετικό πλάτος εφαρμογής, να μοιάζουν με το φυσικό σχήμα του ποδιού, να έχουν αγκράφες που να κρατούν στη σωστή θέση το πόδι και να είναι από υλικά που αναπνέουν, όπως για παράδειγμα το δέρμα.

Τα υποδήματα Startrite διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Μούγερ, Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Hondos Center, Lapin House, NAK και Notos Galleries καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σημείο διάθεσης, καλέστε την David & Friends (Hellas) Α.Ε. αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των υποδημάτων Startrite στην Ελλάδα στο 2106928424.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Startrite
Τα Startrite απευθύνονται αποκλειστικά σε βρέφη και παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση εκτός από την ανατομία στην απόλυτη εφαρμογή του παπουτσιού στο παιδικό πέλμα. Τα Start-rite διαθέτουν περισσότερα από 200 χρόνια εμπειρίας, την οποία και εξελίσσουν ώστε να την χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δημιουργήσουν είδη υπόδησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις επιθυμίες των σημερινών παιδιών. Τα τρία βασικά στοιχεία των υποδημάτων Start-rite είναι η υψηλή ποιότητα, η μοναδική εφαρμογή στο πόδι και το διαχρονικό και συνάμα μοντέρνο στυλ.