Ταινία: “The Dark Knight Rises” στους κινηματογράφους (από 21/8)

ο ”The Dark Knight Rises” βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου. Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Christopher Nolan αναμένεται καλύτερο από τα προηγούμενα, πιο εκρηκτικό και πιο φαντασμαγορικό. Ενόψει της επίσημης εξόδου της ταινίας, η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer 14 λεπτών για τους φαν του είδους που ανυπομονούν να πάρουν μια πρώτη γεύση της αγαπημένης τους ταινίας.

Κρίστιαν Μπέιλ, Αν Χάθαγουεϊ, Μάικλ Κέιν, Τομ Χάρντι, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μόργκαν Φρίμαν, Γκάρι Ολντμαν – όλοι τοποθετούν τους ήρωές του απέναντι στην μυθική φιγούρα του ανθρώπου-νυχτερίδα και απαντούν: ποιος είναι ο απόλυτος αντίπαλός του, ποιος η ψυχή, ποιος η συνείδηση του; Ποιος αντιπροσωπεύει εμάς τους θεατές γύρω του;

Η υπόθεση του έργου:

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια απ’ όταν ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, καθώς μεταμορφώθηκε, σε μια στιγμή, από ήρωας σε φυγά. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον θάνατο του Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για χάρη εκείνου που ο ίδιος ήλπιζε ότι θα είναι καλό για την ανθρωπότητα. Για ένα διάστημα το ψέμα λειτούργησε, μια και η εγκληματικότητα στην Γκόθαμ εξαφανίστηκε κάτω από το βάρος του Σχεδίου Ντεντ. Τα πάντα όμως θ’ αλλάξουν με την άφιξη μιας πολυμήχανης γάτας λοποδύτη με μυστηριώδη σχέδια. Πολύ πιο επικίνδυνη, ωστόσο, είναι η άφιξη του Μπέιν, ενός μασκοφόρου τρομοκράτη με σκοπούς τόσο καταστροφικούς για την Γκόθαμ, που ο Μπρους θ’ αναγκαστεί να επιστρέψει από την αυτοεξορία του. Μόνο που, ακόμα και με την κάπα και τη μάσκα του, ο Μπάτμαν μπορεί να αποδειχθεί πολύ λίγος μπροστά στον Μπέιν.

Δείτε το trailer: