Αρχική Διάφορα "Ταξίδια με τους ήρωες, συνομιλίες με τους θεούς" στο Ακαδήμεια (25/6)

"Ταξίδια με τους ήρωες, συνομιλίες με τους θεούς" στο Ακαδήμεια (25/6)

Η Μάνια Μαράτου αφηγείται, με τη συνοδεία κρουστών οργάνων, ιστορίες από τη μυθολογία γεμάτες περιπέτειες, ταξίδια, συναντήσεις με αλλόκοτα πλάσματα, την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ στην αυλή του Ακαδήμεια. Ο ήρωας ταξιδεύει σε κόσμους μακρινούς και αλλόκοτους, γνωρίζει ανθρώπους, παλεύει με γίγαντες, συνομιλεί με μάγισσες και καταφέρνει να γλιτώσει από τέρατα αλλόκοτα. Η Μάνια Μαράτου επεξεργάζεται τις ιστορίες του Οδυσσέα και τις διηγείται διαμορφώνοντας έναν λόγο ποιητικό, ρυθμικό, δυναμικό. Ο κόσμος του Ομήρου ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, ο ήχος του τυμπάνου μας παρασέρνει στα ταξίδια της ψυχής, τις διαδρομές της φαντασίας.

Διάρκεια: 1 ώρα
Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: τα παιδάκια πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!!!!

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
τηλ.: 210-5125600,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.