Ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο σχεδιασμένες από παιδιά

Κάποιοι από εσάς ίσως έχουν επιστρέψει από τις διακοπές. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια δημιουργική επένδυση του χρόνου σας, που θα δώσει χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειας; Σας προτείνουμε την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου, με έναν καθόλα πρωτότυπο τρόπο. Ντύστε τους τοίχους του με τις ταπετσαρίες Walltastic, σχεδιασμένες από παιδιά για παιδιά!

Μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Είναι κατάλληλες για νήπια μέχρι έφηβους. Αποτελείται από 12 κομμάτια που εφαρμόζουν πολύ απλά. Ιδανικό για παιδικά δωμάτια, νηπιαγωγεία, playrooms ή παιδότοπους.

Το προϊόν της Walltastic είναι διαδραστικό και εκπαιδευτικό για τα παιδιά σας αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν όλα τα στοιχεία (π.χ. χρώματα, ζώα και χαρακτήρες) που εμφανίζονται στο μοναδικό του σχέδιο.
Η ταπετσαρία τοίχου Walltastic είναι διαθέσιμη σε 12 διαφορετικά σχέδια.

Διαστάσεις: (305cm x 244cm) . Περιλαμβάνει 12 λωρίδες (50.8cm x 121.9cm). Δεν απατείται κόψιμο ή μέτρημα μακριών ρολών. Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα. Το Walltastic περιλαμβάνει ένα μοναδικό μπλε στρώμα στην πίσω όψη του, το οποίο σας επιτρέπει την τοποθέτηση χωρίς να αφαιρέσετε την υπάρχουσα ταπετσαρία.

Θα τις βρείτε στο online shop: www.perizitito.gr