Αρχική Διάφορα Τα ΓλύκαΜαγειρεματα πάνε τηλεόραση (27, 30/11)

Τα ΓλύκαΜαγειρεματα πάνε τηλεόραση (27, 30/11)

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. στην εκπομπή ΜΟΜΜΥ – MEGA CHANNEL με τη Φαίη Σκορδά τα ΓλύκαΜαγειρεματα πρωταγωνιστούν: η Φανή, η Έλσα και ο Γιάννης μαγειρεύουν για τους μικρούς τους φίλους υγιεινό junk food: Πίτσα με Λαχανικά και Γλυκά Hamburgers!!

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου αρχίζει από το MEGA CHANNEL η προβολή του JUNIOR MASTER CHEF! Τα αγαπημένα σας ΓλύκαΜαγειρεματα ήταν εκεί: η Φανή Ματσινοπούλου ήταν Υπεύθυνη των παικτών-παιδιών καθόλη τη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας και των γυρισμάτων. Τα παιδιά μαγείρεψαν με απίθανη διάθεση και κέφι, με πρωτόγνωρα υλικά, συνταγές δύσκολες και πολύπλοκες και κατάφεραν να μας κάνουν να ζηλέψουμε τις ικανότητες, το ταλέντο και τη φαντασία τους.

Αξίζει να δείτε τους μικρούς μάγειρες να μας εκπλήσσουν με τις γαστρονομικές δημιουργίες τους και να «φορούν τα γυαλιά» στους διάσημους chefs!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter