Αρχική InfoTeens Style Τα καλώδια γίνονται trendy βραχιόλια!

Τα καλώδια γίνονται trendy βραχιόλια!

Rewired_Bracelets-1 (1)Το παλιό καλώδιο του εκτυπωτή κρύβει μέσα του δεκάδες μικρά πολύχρωμα συρματάκια που αν τα αξιοποιήσετε δημιουργικά μπορείτε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό βραχιόλι που σίγουρα θα κλέψει βλέμματα θαυμασμού.

Υλικά:

1 Καλώδιο Εκτυπωτή
Μαχαίρι
Κόφτη Καλωδίων

wiry

Κόψτε τις άκρες του καλωδίου με ένα κόφτη και αφαιρέστε το εξωτερικό κάλυμμα με ένα κοπίδι.Ξεχωρίστε τα εσωτερικά συρματάκια και ταξινομήστε τα με τη βοήθεια ενός χαρτονιού, όπως στη φωτογραφία.
Για να μετρήσετε το μήκος, τυλίξτε ένα κομμάτι σύρμα γύρο από τον καρπό σας και προσθέστε μερικά εκατοστά. Θα χρειαστείτε άλλο ένα κομμάτι, τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερο.Δημιουργήστε μία θηλιά στην άκρη του μικρού κομματιού και αρχίστε να περιτυλίγεται σε αυτό το μεγαλύτερο κομμάτι.Για να ολοκληρώσετε το βραχιόλι, περάστε το τελείωμα μέσα από τη θηλιά και τυλίξτε για να ασφαλίσει.
Μπορείτε να διπλασιάσετε τα καλώδια για να δημιουργήσετε ένα πιο παχύ βραχιόλι.

wire_8


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.