Αρχική InfoTeens Νέα Τα νέα dvds της Shakira και της Beyonce κάνουν πρώτη εμφάνιση στο Public Συντάγματος! (3/12)

Τα νέα dvds της Shakira και της Beyonce κάνουν πρώτη εμφάνιση στο Public Συντάγματος! (3/12)

Τα Public (www.public.gr), ο πιο δυναμικός μουσικός προορισμός, σας καλούν να απολαύσετε και να αποκτήσετε πρώτοι από όλους τα νέα DVD’s των δημοφιλέστερων pop icons Beyonce και Shakira, στο κατάστημα του Συντάγματος το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17:30!
Συγκεκριμένα, πριν το επίσημο λανσάρισμα του DVD της Beyonce “Live at Roseland” και της Shakira “Live from Paris” που έχουν οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου, τα Public έχουν εξασφαλίσει την προβολή αλλά και την πώλησή τους για τους φανατικούς τους οπαδούς.
Το διπλό DVD της Beyonce “Live at Roseland” θα μαγέψει όσους δεν κατάφεραν να παραστούν στη γεμάτη ενέργεια συναυλία στο διάσημο Roseland Ballroom, η οποία αποθεώθηκε από τις κριτικές. Επιπλέον, το νέο DVD περιέχει ντοκιμαντέρ με στιγμές της Beyonce από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα που σκιαγραφούν την έντονη προσωπικότητά της.
Παράλληλα, οι επισκέπτες των Public θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πρώτοι από όλους και το νέο DVD της Shakira “Live from Paris”. Το DVD προβάλλει μια special live συναυλία η οποία γυρίστηκε στο Palais de Bercy στο Παρίσι και κάθε θαυμαστής πρέπει να έχει στη συλλογή του.
Τα καταστήματα Public πάντα με προσανατολισμό τη πλήρη ενημέρωση του κοινού για όλα τα δρώμενα στο χώρο της μουσικής, καλούν τους απανταχού μουσικόφιλους να απολαύσουν και να αποκτήσουν πρώτοι από όλους τα DVD από τις αγαπημένες τους τραγουδίστριες και να ζήσουν την ενέργεια μεγάλων συναυλιών!

Public Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1
Σύνταγμα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.