Αρχική Βιβλία "Τα ξωτικοπάπουτσα" των Εκδόσεων Τετράγωνο στο "Ακαδήμεια" (18/2)

"Τα ξωτικοπάπουτσα" των Εκδόσεων Τετράγωνο στο "Ακαδήμεια" (18/2)

To Θέατρο Νέων (www.theatroneon.com) και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ σας προσκαλούν την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210-5125600 (www.akademeia.gr) στην παρουσίαση του βιβλίου ΤΑ ΞΩΤΙΚΟΠΑΠΟΥΤΣΑ της Μαρίας Γαιτάνου.

Μαζί της η Μαρίνα Βήλλου (σκηνοθέτης και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού) χρησιμοποιώντας θεατρικά αντικείμενα και μουσική υπόκρουση, αποδίδει την ατμόσφαιρα της ιστορίας και καλεί τα παιδιά να γίνουν συμμέτοχοι, για να μεταμορφωθούν στους ήρωες του παραμυθιού και να ζήσουν τις περιπέτειες τους!

Τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο Καραμελοδάσος με τις πεταλούδες. Θα γνωρίσουν το ξωτικό Παραδείση και θα παίξουν μαζί του. Θα ψάξουν να βρουν τα χαμένα ξωτικοπάπουτσα που διηγούνται ιστορίες, στη λίμνη με το βάτραχο. Θα συναντήσουν την Ηλιαχτίδα που έχασε τα χρώματα της, αλλά και το νάνο που έχασε το σκούφο του. Θα μεταφερθούν στις Χάρτινες πολιτείες που είχαν στήσει πόλεμο… Θα περιπλανηθούν στο Παραμυθοδάσος και στ’ Ονειροδάσος, όπου όλα μπορούν να συμβούν! Με λίγα λόγια θα ζήσουν το παραμύθι.

Η εισοδος είναι ελεύθερη και θα δωθεί προτεραιότητα στους αναγνώστες του Infokids.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.