Αρχική Διάφορα Τα παιδιά καθαρίζουν τη Θεσσαλονίκη (29/4)

Τα παιδιά καθαρίζουν τη Θεσσαλονίκη (29/4)

Τα παιδιά δίνουν ραντεβού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 29 Απριλίου για να βάλουν ένα χεράκι στα θέματα καθαριότητας του δήμου.
Παιδιά από ιδιωτικές κατασκηνώσεις αλλά και άλλοι εθελοντές θα συνδράμουν την αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, βοηθώντας στον καθαρισμό κεντρικών δρόμων του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Έτσι, την Παρασκευή, 29 Απριλίου, στις εννέα το πρωί, θα ξεκινήσουν από την πλατεία Αριστοτέλους και σε συνεργασία με το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας, θα βοηθήσουν να γίνει η πόλη πιο καθαρή.

Στους μικρούς εθελοντές θα μοιραστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός καθαριότητας. Οι εθελοντές θα φθάσουν στις 11:30, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου θα τους υποδεχθεί ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την προσπάθειά τους αυτή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.