Αρχική Διάφορα Τα παιδιά συναντούν την τέχνη στο Λουτρό των Αέρηδων (20/11)

Τα παιδιά συναντούν την τέχνη στο Λουτρό των Αέρηδων (20/11)

Την Κυριακή τα παιδιά (4,5-14 ετών), αλλά και οι γονείς, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια δημιουργική συνάντηση στο Λουτρό Αέρηδων στην Πλάκα.
Μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες της ελληνικής ιστορικής πρωτοπορίας στην Τέχνη, η Λήδα Παπακωνσταντίνου, επεμβαίνει στον ατμοσφαιρικό χώρο του Λουτρού των Αέρηδων, με εγκαταστάσεις, ήχους, φως, κινούμενη εικόνα.

Τα παιδιά καλούνται να ανιχνεύσουν τα έργα της καλλιτέχνιδας μέσα στο θαυμαστό παλαιό λουτρό, να νιώσουν τα μηνύματα των έργων μέσα από παιχνίδι θησαυρού, να δημιουργήσουν αφηγήσεις και εικαστικά δοκίμια και να βιώσουν τις γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και το παλαιό αρχιτεκτόνημα.

Ραντεβού στο ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι - στην έξοδο προς την πλατεία
Ώρα συνάντησης: 12:15
Διάρκεια: 1,5 ώρα

Και μια ανακοίνωση
Επίσης, για όλους εσάς που δεν έχετε προλάβει να κάνετε κράτηση θέσης στη δημιουργική συνάντηση για παιδιά Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ, έχει οργανωθεί μία ακόμη τέτοια συνάντηση την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 14:30-16:00.
Ραντεβού στην είσοδο του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Βασ.Σοφίας και Μέρλιν, Αθήνα - Εξυπηρετεί το ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα.

Δηλώσεις συμμετοχής: το αργότερο μέχρι Πέμπτη απόγευμα (17 Νοεμβρίου) στο τηλέφωνο 210 5616300.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.