Τα πιο χαριτωμένα Snugars σκουφάκια στο MyBabyCenter.Eu!

Η εταιρία Snugars ξεχωρίζει στην παιδική μόδα για τα couture σκουφάκια και αξεσουάρ που πραγματικά εντυπωσιάζουν!

Από υψηλής ποιότητας βαμβάκι και απαλά διακοσμητικά υφάσματα, φτιάχνονται αποκλειστικά στην Αμερική με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Τα σχέδιά τους είναι τόσο τσαχπίνικα που όλοι θα θέλαμε να τα αποκτήσουμε για τα παιδιά μας! Και τώρα πια δεν είναι καθόλου δύσκολο! Με μια online επίσκεψη στο MyBabyCenter.Eu, όποιο προϊόν θέλετε, γίνεται δικό σας!

Ποια προϊόντα Snugars θα βρείτε σήμερα στο MyBabyCenter.Eu;

Καταρχάς, το Σκουφάκι Figgy Pudding Caroling για τις πολύ μικρές δεσποινίδες! Είναι εντυπωσιακό, τρισχαριτωμένο και πολύ – πολύ ζεστό!

Δείτε όμως και το Σκουφάκι από βαμβάκι Dreamy pink hat – είναι μούρλια! Πώς να αντισταθείς; Φανταστείτε να το φοράει η μπέμπα σας! Όλα τα φλας πάνω της θα στρέφονται!

Κι αυτό το Σκουφάκι από βαμβάκι Smart argyle για τους μικρούς κύριους που θέλουν να είναι πάντα κομψοί αλλά και ζεστοί!

Στη boy boutique του MyBabyCenter.Eu, θα βρείτε και το βαμβακερό Σκουφάκι βαμβάκι Hunting Camo για δραστήρια αγόρια με γούστο και απαιτήσεις…

Και βέβαια, στην online boutique MyBabyCenter.Eu, θα βρείτε υπέροχες κορδέλες και γκέτες για να έχουμε έναν όμορφο χειμώνα με στυλ και χαρούμενα ζεστά πιτσιρίκια!


Και δεν είναι μόνο αυτά!

Στο μαγικό κόσμο του Mybabycenter.eu, της online boutique με τα πιο γνωστά brands του εξωτερικού, θα ανακαλύψετε couture σειρές ρούχων και αξεσουάρ για μοναδικές εμφανίσεις, και καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν έξυπνες λύσεις για την ασφαλή ανάπτυξη του μωρού σας

MyBabyCenter.Eu – Ένα e-shop για μωρά ξεχωριστά… σαν το δικό σας!

Τηλ επικοινωνίας: 2130145219

Ώρες: Δευτ- Παρ. 10:00- 17:00