Τα πρωινά του Σαββάτου η διασκέδαση δεν σταματά στα καταστήματα Public (19/11)!

Τα καταστήματα Public πιστά στο ραντεβού τους με τους αγαπημένους τους φίλους, μας προσκαλούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου να συμμετέχουμε στα ενδιαφέροντα δρώμενα που ετοίμασαν. Μάθηση και ψυχαγωγία συνδυάζονται μοναδικά και οι επισκέπτες περνούν ευχάριστα το πρωινό τους.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Κατάστημα Συντάγματος
Ώρα: 12.00

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου και ο ντετέκτιβ Βεντουζίνι καλούν τους ενεργούς πολίτες του βυθού και της στεριάς να τους συμπαρασταθούν στις επικίνδυνες έρευνές τους για τη διαλεύκανση ενός μυστηρίου που έχει κάνει άνω κάτω την Άνω Μπουρμπουλήθρα και το σημαντικότερο: να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τον φοβερό Μι Κάπα! Όλα αυτά συμβαίνουν στο υπέροχο παραμύθι “Ένα τόσο δα λεκεδάκι“.

Κατάστημα Θεσσαλονίκης – Πυλαία
Ώρα: 13.00

Ένα μαγικό ταξίδι με ένα φανταστικό αερόπλοιο ζωντανεύει στο κατάστημα των Public.Στο τιμόνι ο εξερευνητής, Αύγουστος Τρικ!Ναύτες, τα παιδάκια… Οι περιπέτειες αξέχαστες για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε στα Public να ταξιδέψουμε με τον Αύγουστο Τρικ σε κόσμους μακρινούς…

Κατάστημα Αγ. Δημητρίου (Athens Metro Mall)
Ώρα: Παρασκευή 18/11/2011, 17.00-21.00 και Σάββατο 19/11/2011, 12.00-16.00

Παίξε με LEGO NINJAGO σβούρες, βοήθησε να χτίσουμε ένα τεράστιο LEGO NINJA με χιλιάδες τουβλάκια και κέρδισε αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα κατασκευαστή LEGO.

Κατάστημα Πειραιά
Ώρα: 13.00

H ομάδα της Lego σας περιμένει για να παίξετε με τους ήρωες Ninjago, να δείτε την ταινία, να πάρετε το δίπλωμα Ninjago και δώρα έκπληξη!

Κατάστημα Πειραιά
Ώρα: 12.00

Ο συγγραφέας Γιώργος Παναγιωτάκης περιμένει τους μικρούς του φίλους για να τους γνωρίσει τους απίθανους ήρωες των βιβλίων της σειράς Αταξίες στην τάξη και να παίξουν όλοι μαζί ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου!

Κατάστημα Γλυφάδας
Ώρα: 12.00

Ελάτε και εσείς στο PLAYMOBIL πάρτι με «Ιππότες και Πριγκίπισσες»

Κατάστημα Αμαρουσίου (The Mall Athens)
Ώρα: 12.00

Τέσσερις σκύλοι και η Σοφία Ζαραμπούκα με την Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία σας περιμένουν για να σας πουν τα σχέδια και τις μελλοντικές περιπέτειές τους μια που όλοι είναι ελεύθεροι, αδέσποτοι και κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Να σημειωθεί ότι 0,50 ευρώ από την πώληση κάθε βιβλίου της σειράς διατίθεται για την ενίσχυση του έργου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.