Αρχική Διάφορα Τα πρωινά του Σαββάτου, η διασκέδαση δεν σταματά στα Public! (15/10)

Τα πρωινά του Σαββάτου, η διασκέδαση δεν σταματά στα Public! (15/10)

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public διοργανώνουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Η μάθηση συνδυάζεται με την διασκέδαση, και τα παιδιά περνούν ευχάριστα και πάνω απ' όλα δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Public Συντάγματος, Καραγεώργη Σερβίας 1
Ώρα: 12.00

Ένα μαγικό μπαούλο φτάνει στο Public! Έχει μέσα παραμύθια! Ποιο θέλετε να ακούσετε; Θα βρείτε από ποιο παραμύθι είναι κάθε αντικείμενο; Τα παιδιά συμμετέχουν στη δραματοποίηση των παραμυθιών, παίρνουν ρόλους και ζωντανεύουν τους ήρωες!

Public Πειραιά, Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154
Ώρα: 12.00

Καραγκιόζης: Ο αητός του Ολύμπου

Ο Καραγκιόζης έπιασε δουλειά! Είναι υπηρέτης μίας σημαντικής οικογένειας αλλά διάφορα περίεργα πράγματα συμβαίνουν! Και όταν ένας Τούρκος έρχεται να παντρευτεί την κόρη του σπιτιού θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει! Θα τα καταφέρει άραγε με τη βοήθεια του αητού του Ολύμπου;

Public Γλυφάδας, Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη
Ώρα: 12.00

Jerry ο τρομερός

Ένας λαίμαργος συγγραφέας παραμυθιών εμφανίζεται στο Public! Θέλει να φάει όοοολα… τα παραμύθια! Αυτά που έχει στην τσάντα του και ό,τι βρίσκει γύρω του! Παιδιά φυλάξτε τα βιβλία!!!

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων.

Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.