Αρχική Νέα Τα στοιχεία του 71χρονου παιδεραστή στη δημοσιότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Τα στοιχεία του 71χρονου παιδεραστή στη δημοσιότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 71χρονου συνταξιούχου του ΝΑΤ, ο οποίος συνελήφθη για παιδεραστία.

Πρόκειται για τον Μπούρα Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Ο ηλικιωμένος κατάφερνε να ασελγεί στα νεαρά αγόρια λέγοντάς τους ότι θα τα αφήσει να σερφάρουν ελεύθερα στο Ίντερνετ στο σπίτι του, να παίξουν παιχνίδια και να δουν ερωτικές ταινίες. Κάποιες φορές τους έδινε και χαρτζιλίκι.

Η αποκάλυψη της εγκληματικής δραστηριότητας του ηλικιωμένου έγινε όταν το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, δέχθηκε μία ανώνυμη καταγγελία για παιδεραστή που ασελγούσε κατ΄ εξακολούθηση σε ανήλικα αγόρια. Μετά από έρευνα η αστυνομία ανακάλυψε τα ίχνη του Γεώργιου Μπούρα και το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου έγινε έφοδος στο σπίτι του.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.