Αρχική Νέα Τα σχολεία-νικητές της επιστροφής βιβλίων

Τα σχολεία-νικητές της επιστροφής βιβλίων

Δύο δημοτικά σε Ξυλόκαστρο και Φενεό πήραν το χρυσό στη συγκέντρωση και επιστροφή σχολικών βιβλίων! Το 1ο δημοτικό σχολείο Ξυλοκάστρου και το δημοτικό σχολείο Φενεού στην Κορινθία είναι οι νικητές του εθελοντικού προγράμματος συλλογής και επαναχρησιμοποίησης σχολικών βιβλίων, που σχεδίασε το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων.

Τα δύο σχολεία συμμετείχαν στο εθελοντικό πρόγραμμα και διακρίθηκαν, αφού συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό σχολικών βιβλίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν την επόμενη σχολική χρονιά. Παράλληλα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων, να αναπτύξουν αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στη διαχείριση των δημόσιων αγαθών, να ενεργήσουν συλλογικά και να μάθουν για τον εθελοντισμό.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνει η βράβευση των δύο σχολείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.