Αρχική InfoTeens Style Τα φουλάρια είναι στην μόδα!

Τα φουλάρια είναι στην μόδα!

Τα φουλάρια είναι το must-have αξεσουάρ της χειμερινής μόδας που οι έφηβοι που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις του στιλ δεν ξεχνούν ποτέ να φορέσουν. Η ιδιαιτερότητα αυτού του κομματιού που το καθιστά all time classic απόκτημα έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να φορεθεί και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα είδη ντυσίματος. Είτε είσαι αθλητικός τύπος είτε πιο mainstream, το φουλάρι θα δώσει την κατάλληλη πινελιά γούστου στην εμφάνισή σου.

Πρέπει πάντα να δοκιμάζουμε τα φουλάρια πριν τα αγοράσουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μέγεθος, τον όγκο, το χρώμα, την εποχή και φυσικά την τιμή του καθώς τα φουλάρια είναι συμπληρωματικό "ρούχο" και σε καμία περίπτωση το κόστος τους δεν θα πρέπει να ξεπερνά το κόστος όλου του ντυσίματος.

Τα φουλάρια είναι χρήσιμα για κάθε καιρό και χρησιμεύουν σαν καπέλο ή μπαντάνα για τον ήλιο, σαν μαντήλι για τα έντομα, σαν κουκούλα στο κεφάλι κ.λ.π. Κάθε φουλάρι είναι μοναδικό, καθώς διαφέρει στο σχέδιο και στη χρωματική σύνθεση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.