Αρχική Βιβλία "Τα Χριστούγεννα του Μάικ" από τη Μαρί Κυριακού

"Τα Χριστούγεννα του Μάικ" από τη Μαρί Κυριακού

Ο Μάικ ο Φασολάκης, ένας από τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, πρωταγωνιστεί σε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με δέντρα που ...μιλάνε!

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πιο όμορφα για τον Μάικ! Έχει κοντά του την Αγάπη και τον φίλο του Βλάρο… τον Γλάρο! Τον περιμένει όμως μια έκπληξη, όταν πηγαίνει να διαλέξει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο…
- «Ααα! Τα δέντρα μιλάνε»!!!

-«Γεια σου Μάικ. Είμαι ο Τούλης, ο Ελατούλης»!

Τι θα κάνει άραγε ο Βλάρος, μόλις δει τον καινούργιο φίλο του Μάικ;

Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη, τραγούδια, χορό και πολλές Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Στο τρίτο βιβλίο της Μαρί Κυριακού, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, περιέχει δώρο το CD, με αφήγηση από τη Μαρί Κυριακού, ενώ η ίδια επίσης, δανείζει τη φωνή της στον Βλάρο, τον Γλάρο και την Αγάπη. Στον ρόλο του Μάικ ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υποδύεται και τον καινούργιο φίλο του Μάικ, τον Τούλη, τον Ελατούλη. Επίσης, το CD περιλαμβάνει και το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Μάικ!

Συγγραφέας: Μαρί Κυριακού
Εκδόσεις: Λιβάνη
Σελίδες: 34
ISBN: 978-960-14-2469-9
Τιμή: 14 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.