Αρχική Νέα "Τα χρώματα του Πάθους" στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

"Τα χρώματα του Πάθους" στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων και μέσα στο κλίμα των ημερών του Πάσχα, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών προσκαλεί γονείς και παιδιά σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην θρησκευτική ζωγραφική.

Την Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου, στις 11 π.μ, με αφετηρία τρία έργα από την επανέκθεση της Βυζαντινής Συλλογής του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, θα γίνει μια περιήγηση σε αντιπροσωπευτικούς πίνακες της ευρωπαϊκής ζωγραφικής ανά τους αιώνες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και παιδιά και στοχεύει να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο κορυφαίοι Ευρωπαίοι ζωγράφοι πραγματεύθηκαν το θέμα των Θείων Παθών. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ειδική εκπαιδευτική προβολή και φυλλάδιο δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Προσφέρεται δωρεάν, και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

*Προτεινόμενη ηλικία των παιδιών είναι η Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού και η Α΄ Γυμνασίου.
*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ι. Μ. Κ. στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708(εσωτ: 106) μεταξύ 09.00-17.00 καθημερινά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.