Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα ωραιότερα παιχνίδια είναι Mi Kapa Toys

Τα ωραιότερα παιχνίδια είναι Mi Kapa Toys

ποδήλατοΗ MI KAPA TOYS εξειδικεύεται στην εισαγωγή ξύλινων παιχνιδιών ευρωπαϊκής προέλευσης υψηλών προδιαγραφών και με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Απευθύνονται στους «μικρούς» καταναλωτές, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, καθώς και στην καλλιέργεια της φιλικότητας απέναντι στο περιβάλλον, λόγω του οικολογικού τους χαρακτήρα. (Το ξύλο που χρησιμοποιείται προέρχεται από γερασμένα δέντρα).

Τα παλαιά μεταλλικά - τσίγκινα παιχνίδια, συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας, στοχεύοντας σε αγοραστικό κοινό μεγαλύτερων ηλικιών και διακρίνονται για την συλλεκτική τους αξία.

βαγόνιΗ επιλογή των προϊόντων βασίζεται στην πρωτοτυπία και την ποιότητα, καθώς και στην ευρύτατη χρηστικότητά τους (εφαρμογή σε ποικίλους χώρους δραστηριοτήτων, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ιδρύματα, παιδιατρεία και άλλοι χώροι φιλοξενίας παιδιών).

Επισκεφθείτε μας στα νέα μας εκθετήρια, Ιφιγενείας 64 στην Καλλιθέα και γνωρίστε απο κοντά τις μοναδικές παιχνιδο-συλλογές μας.

Ιστοσελίδα: www.mikapatoys.gr

ποδήλατο 2μπομπονιέρεςσετ κουζινικών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter