Αρχική InfoMommy Νέα Τα fashion police ενόχλησαν τις κυρίες του Κοινοβουλίου

Τα fashion police ενόχλησαν τις κυρίες του Κοινοβουλίου

Τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα ενόχλησαν τα αφιερώματα στις ενδυματολογικές επιλογές των γυναικών της Βουλής και έδειξε τη δυσφορία της στη συνεδρίαση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του ανθρώπου ενώ προανήγγειλε πως θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Αρκετές φορές, ο έντυπος κυρίως τύπος, έχει σχολιάσει το  "dress code" των βουλευτών της Βουλής χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις κυρίες ως καλοντυμένες, κακοντυμένες ή αδιάφορες.

"Θα μπορούσε η συζήτηση να μη δημοσιοποιηθεί", σημείωσε αναφορικά με την πρωτοβουλία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη να συζητηθεί το dress code των βουλευτών.
Η Μαρία Ρεπούση από τη ΔΗΜΑΡ έκανε μάλιστα λόγο για σεξισμό κατά των γυναικών, ενώ η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε πως μια τέτοια ενέργεια θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής.
"Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ό,τι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ό,τι θέλουν!", ανέφερε από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.