Αρχική Διάφορα Τα Gap προσκαλούν τα παιδιά να σχεδιάσουν τη βιτρίνα τους (22/9)

Τα Gap προσκαλούν τα παιδιά να σχεδιάσουν τη βιτρίνα τους (22/9)

Τα Gap και η δημιουργός Χαρά Μαραντίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους μικρούς τους φίλους να συμμετέχουν σε μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που θα τους γεμίσει με χαρά και ενθουσιασμό.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 στο Golden Hall, στο σημείο που λειτουργεί το κατάστημα Gap, η Χαρά Μαραντίδου θα υποδέχεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παιδικό εργαστήρι, όλους τους μικρούς φίλους ηλικίας 4 έως 14 ετών, που έχουν διάθεση να ζωγραφίσουν και μαζί θα σχεδιάσουν τη βιτρίνα του καταστήματος Gap.

Εμπνευσμένη από την καμπάνια Shine, τα χρώματα της φθινοπωρινής παιδικής συλλογής ρούχων της Gap, που προτρέπει τους μικρούς μας να “λάμψουν» αυτήν τη σχολική χρονιά, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ενώσουν την παιδική δημιουργικότητα, με χρώματα και εικόνες.

Πολλές εκπλήξεις, δώρα και στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, που με τη συμμετοχή τους, θα προσφέρουν χαρά και σε άλλα παιδιά που την έχουν ανάγκη, καθώς οι δημιουργίες τους, θα έχουν και συμβολική σημασία. Για κάθε ένα παιδάκι που θα συμμετέχει, τα Gap θα προσφέρουν ένα πλήρες σετ ειδών ζωγραφικής για τη νέα σχολική χρονιά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα των Gap στο facebook
www.facebook.com/greecegap

Golden Hall
Λεωφ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.