Τα Muppets επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Το περίφημο Muppet Show επέστρεψε στις σκοτεινές αίθουσες από τη Disney σπάζοντας τα ταμεία στην Αμερική ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής. Οι Ευρωπαίοι φαν του Κέρμιτ, της Μις Πίγκι και των υπόλοιπων της τρελοπαρέας των Μάπετ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά την τελευταία τους κινηματογραφική εμφάνιση με το “Muppets from Space”, οι πολυτάλαντες μαριονέτες του Τζιμ Χένσον ετοιμάζονται να διασκεδάσουν εκ νέου τους πιστούς τους fans, κερδίζοντας επιπλέον και καινούργιους, μέσα από μια ταινία, που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος fan των Muppets στον κόσμο, και οι καλοί του φίλοι Γκάρι και Μαίρη, βρίσκονται για διακοπές στο Λος Άντζελες, όταν πληροφορούνται πως ο πετρελαιάς Τεξ Ρίτσμαν σκοπεύει να κατεδαφίσει το περίφημο Muppet Theater, με σκοπό να στήσει στη θέση του μια πετρελαιοπηγή.
Πανικόβλητοι, οι τρεις φίλοι βρίσκουν τον Κέρμιτ και όλοι μαζί αποφασίζουν να αναζητήσουν τους πρώην φίλους και συνεργάτες τους, προκειμένου να διοργανώσουν με τη βοήθειά τους τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαραθώνιο στην ιστορία των Muppets, με σκοπό να συγκεντρώσουν τα $10 εκατομμύρια που απαιτούνται, για να παραμείνει το θέατρο στη θέση του.
Ωστόσο, ο Τεξ δεν σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, καθότι ουδέποτε χώνεψε τα «άνοστα» αστεία των Muppets…

Συντελεστές

Σενάριο
Nicholas Stohler
Jason Segel

Σκηνοθεσία
James Bobin

Παραγωγή
David Hoberman
Todd Lieberman

Πρωταγωνιστούν οι απίθανοι, φανταστικοί χαρακτήρες των Muppets, με το καστ να περιλαμβάνει και cameo εμφανίσεις – έκπληξη στην παράδοση του κλασικού Muppet Show, από τους Donald Glover, Leslie Feist, Alan Arkin, Kristen Schaal, Eddie “Piolín” Sotelo, Ken Jeong, James Carville, Rico Rodriguez και Judd Hirsch.

Εταιρεία Διανομής
Feelgood Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας
22 Φεβρουαρίου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας