Τα Sun San Sandals /Salt Water διαθέσιμα στο happybabies.gr!

Τα δερμάτινα πέδιλα Sun San Sandals /Salt Water που είναι τόσο δημοφιλή στην Αμερική είναι τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα από το happybabies.gr.

Κατασκευάζονται από το 1940 στην Αμερική και διατίθενται σε πολλά χρώματα. Εμείς επιλέξαμε τα πιο κλασικά ροζ, σκούρο μπλε, καφέ και καμηλό σε τρία σχέδια. Η ποιότητά τους και τα όμορφα αλλά και πρακτικά σχέδια τους τα κατατάσσουν πρώτα στις επιλογές πολλών celebrities στην Αμερική.

Έχουν σταθερό πάτο που δεν γλιστράει, είναι ανθεκτικά σε σκληρή χρήση χάρη στην διπλή ενίσχυση στις ραφές των λουριών με τον πάτο του πέδιλου. Το εσωτερικό του πέλματος είναι δερμάτινο και οι εξωτερικές επιφάνειες του πέδιλου είναι περασμένες με ειδικό αδιάβροχο υλικό κάνοντας τα ιδιαίτερα ανθεκτικά σε συχνή χρήση μέσα και έξω από το νερό! Άνετα μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο! Φορώντας τα συχνά αποκτούν μεγαλύτερη άνεση καθώς παίρνουν τη φόρμα του ποδιού.


Είναι unisex και ανάλογα με το χρώμα μπορούν να φορεθούν από αγοράκια και κοριτσάκια. Στο happybabies.gr θα τα βρείτε σε μεγέθη από 16 έως και το 29.