Αρχική Νέα Τηλεφωνήστε και δώστε ελπίδα

Τηλεφωνήστε και δώστε ελπίδα

Το Χαμόγελο του Παιδιού όλοι το γνωρίζουμε. Για το σπουδαίο έργο που προσφέρει, παρέχοντας στέγη, προστασία, ελπίδα, ζωή σε δεκάδες κακοποιημένα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Καλό είναι λοιπόν κι εμείς να μην ξεχνάμε, αλλά να στρέφουμε τη ματιά μας όσο πιο συχνά μπορούμε σε εκείνους που πραγματικά μας χρειάζονται συμπαραστάτες στο έργο τους.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τα παιδιά του Χαμόγελου μπορεί να τηλεφωνήσει (από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ) στο 90111151515. Θα χρεωθεί 2,99 ευρώ (συν ΦΠΑ) και θα έχει συνεισφέρει σε μια μεγάλη προσπάθεια. Μην ξεχνάτε, στους 11 ξενώνες του Χαμόγελου έχουν βρει καταφύγιο 252 παιδιά. Δυστυχώς, στις γειτονιές συνεχίζουν να κυκλοφορούν κακοποιημένα παιδιά, για τα οποία δεν υπάρχει προς το παρόν χώρος για τη στέγασή τους. Αν ένας στους δέκα Έλληνες καλέσει αυτές τις μέρες το 90111151515 τα κακοποιημένα παιδιά θα αποκτήσουν σύντομα δύο ακόμη σπίτια στο Αγρίνιο και την Καβάλα, ενώ θα μπουν οι βάσεις και για τα σπίτια του Μοσχάτου και της Θεσσαλονίκης. Είναι τόσο απλό...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.