Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός «Τηλε-Ρεύματα Τέχνης»: εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ (15,16/12)

«Τηλε-Ρεύματα Τέχνης»: εικαστικό εργαστήρι στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ (15,16/12)

«Ήταν ένα… μεγάλο καράβι!» To Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ζωγραφίζουμε με ζωντανά χρώματα χριστουγεννιάτικες κάρτες με θέμα εορταστικό καράβι εμπνεόμενοι από το πλοίο του ΟΤΕ, «Θαλής ο Μιλήσιος», με την τεχνοτροπία του πουαντιγισμού και γνωρίζουμε τον Iμπρεσσιονισμό.

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 1.30 ώρα. Ξεκινάμε με σύντομη περιήγηση στους χώρους του Μουσείου και στη συνέχεια έμπειροι εικαστικοί αναλαμβάνουν τους μικρούς μας φίλους.
Το εικαστικό εργαστήρι βασίστηκε στο τρίπολο: εμπνέομαι από τα εκθέματα του Μουσείου, δημιουργώ με διάφορες εικαστικές τεχνικές και γνωρίζω με απλά λόγια τα ρεύματα τέχνης.
Με φαντασία, λοιπόν, και τη θετική μας «ενέργεια» στα «Τηλε-Ρεύματα Τέχνης», τα παιδιά απολαμβάνουν την εμπειρία ενός καλλιτέχνη στο περιβάλλον ενός Μουσείου Τεχνολογίας.
Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν.

 Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Πρωτέως 25, 14564 Νέα Κηφισιά.

Πρόγραμμα ξεναγήσεων: τηλ.210 6201999 –210 6201899
www.ote.gr/mouseio, e-mail: ote-museum@ote.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.