Αρχική Famous Parents Τι είπε η Αγγελική Ηλιάδη στο infokids.gr μετά την παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision

Τι είπε η Αγγελική Ηλιάδη στο infokids.gr μετά την παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision

Αμέσως  μετά την παρουσίαση των τεσσάρων τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας μας στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της  Eurovision, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Semiramis,  η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε στο Infokids.gr : “Eυχόμαστε να πάμε στη Σουηδία και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα.  Θα ήταν τεράστια χαρά και τιμή για μας.  Να σας πω ότι μου αρέσουν όλα τα τραγούδια.  Το πολύ ενδιαφέρον φέτος είναι ότι τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.  Ο κόσμος έχει πάρα πολλές επιλογές.   Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στα άλλα παιδιά”.

Σχετικά με τον 7,5 χρονών γιο της μας είπε “ο γιος μου δεν ξέρει ότι είμαι υποψήφια για τη Eurovision. Eίναι λίγο έξω απ’ όλα αυτά. Κάποια στιγμή θα του εξηγήσουμε τι θα κάνει η μανούλα του τώρα”.  Στην ερώτησή μας αν είναι “χαζομαμά”, η απάντησή της  ήταν μονολεκτική και το χαμόγελό της τεράστιο.  “Εντελώς” μας είπε  και εμείς της ευχηθήκαμε καλή επιτυχία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.