Αρχική Νέα Τι μπορεί να κάνει ένα παιδί αν του δώσεις μερικά(!) αυτοκόλλητα

Τι μπορεί να κάνει ένα παιδί αν του δώσεις μερικά(!) αυτοκόλλητα

Εσείς μπορεί να τρομάζετε και μόνο στο άκουσμα της φράσης, ο Yayoi Kusama, ένας από τους πιο παραγωγικούς Ιάπωνες καλλιτέχνες με εξαιρετικές επιδόσεις στον κινηματογράφο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, το σχέδιο, την ποίηση, αλλά και τη μόδα, σκέφτηκε και πραγματοποίησε ένα τολμηρό interactive project, όπου παρέδωσε ένα λευκό δωμάτιο σε παιδιά (στην γκαλερί μοντέρνας τέχνης στο Μπρισμπέιν) και μερικές χιλιάδες αυτοκόλλητα και τα άφησε να δράσουν ανενόχλητα.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε πολύ funky, δημιουργικό και διασκεδαστικό και οι γονείς κλήθηκαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τη φαντασία των παιδιών τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.