Αρχική Νέα Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στο Σύνταγμα (2-6/6)

Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στο Σύνταγμα (2-6/6)

Όχι, ούτε εσείς διαβάζετε λάθος ούτε κι εμείς γράφουμε ανακρίβειες. Η Αθήνα σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία της Ελλάδος θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley - Masters 2010. Καλοκαιράκι λοιπόν κι αντί να παρακολουθούμε το κατεξοχήν σπορ της παραλίας κοντά στη θάλασσα, εμείς θα κατέβουμε στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία θα έχει στρωθεί με άμμο για τις ανάγκες του τουρνουά. Τα πρωινά μάλιστα θα οργανώνονται μαθήματα μπιτς βόλεϊ για παιδιά, με τη Βάσω Καραντάσιου (δωρεάν).
Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Βασίλης Κικίλιας (πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Αθηνών): «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς πως 35.000 άνθρωποι, που περνάνε καθημερινά από την πλατεία Συντάγματος, θα βλέπουν αγώνες βόλεϊ, θα βλέπουν σχολεία να συμμετέχουν, θα βλέπουν τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες να αγωνίζονται. Για εμάς ο αθλητισμός είναι στάση ζωής και υπάρχει διέξοδος, μέσα από τον αθλητισμό, σε πολλά προβλήματα της καθημερινότητάς μας.»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα κατασκευαστούν κερκίδες για 800 περίπου άτομα με βάση τον υπάρχοντα χώρο, ενώ θα υπάρχει και γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και πολλές παράλληλες δράσεις για παιδιά και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.