Αρχική InfoTeens Sports Τουρνουά ποδοσφαίρου για την «ΦΛΟΓΑ»

Τουρνουά ποδοσφαίρου για την «ΦΛΟΓΑ»

Ένα ανοιχτό ποδοσφαιρικό τουρνουά: «Football Talent Trails», με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων με Παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» διοργανώνει η εταιρεία Football Talent Shop και συνεργάτες, από τις 19-22 Απριλίου, στο Star Football Club στη Βούλα.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών, με σκοπό την ενθάρρυνση και την ανάδειξη ταλέντων, σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο σημαδεύεται από κρίση αξιών.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να αγωνιστούν σε φιλικό τουρνουά με νικητή τη ζωή και το ποδόσφαιρο και να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων. Παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους agents, scouters, του ποδοσφαίρου, που θα έρθουν ειδικά για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με θέμα «ΠΑΙΔΙ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ», όπου προσκεκλημένοι έμπειροι προπονητές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, αθλητίατροι, διαιτητές, με σκοπό να ενημερώσουν τους επίδοξους νεαρούς ποδοσφαιριστές (αλλά και τους γονείς), για τις προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης πορείας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το Football Talent Trails θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 19 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στο Star Football Club, σ' ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου οι εγκαταστάσεις του δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις (υψηλών προδιαγραφών) εγκαταστάσεις αντίστοιχων κέντρων του εξωτερικού.

Το Star Football Club, είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Βούλα (Λεωφόρος Αλκυονίδων 4) και περιλαμβάνει γήπεδα 5×5,7×7 και 11Χ11, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς φίλους της «στρογγυλής θεάς»!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.