Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το άγγιγμα της θαλπωρής

Το άγγιγμα της θαλπωρής

Στην Sterntaler λένε ότι θέλουν να μάθουν να βλέπουν, να ακούνε και να αισθάνονται όπως τα παιδιά. Και αυτό γιατί θέλουν να καταλάβουν τι "αγγίζει" τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους "αγγίζουν" εμάς!

Τα υπέροχα, απαλά μπουρνούζια από 100% αγνό, υδρόφιλο βαμβάκι προορίζονται για χρήση στο μπάνιο, την πισίνα ή την παραλία! Πλένονται στους 60 βαθμούς.

Αξίες της Sterntaler είναι η υψηλή ευθύνη και τα νέα ποιοτικά στάνταρτ, όχι μόνον στα υλικά και την επεξεργασία τους, αλλά σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Η πρώτη γερμανική εταιρεία του κλάδου της που πιστοποιήθηκε βάση του προαιρετικού κώδικα ICTI (International council of Toys industries).

Θα τα βρείτε στο http://www.trikiklo.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.