Αρχική Νέα Το έπος της Οδύσσειας σε πολυτελή κασετίνα για τους λιλιπούτειους θεατές!

Το έπος της Οδύσσειας σε πολυτελή κασετίνα για τους λιλιπούτειους θεατές!

Το διαχρονικό έπος του Ομήρου σε 10 DVD με 21 ιστορίες από την Οδύσσεια, κυκλοφορεί για πρώτη φορά συγκεντρωμένο σε πολυτελή κασετίνα. Με το πανούργο σχέδιο του Οδυσσέα, η Τροία πέφτει στα χέρια των Ελλήνων μετά από πολυετή πολιορκία. Μετά την γιορτή της νίκης, ο Οδυσσέας και οι σύντροφοι του ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής χωρίς όμως να γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στο ταξίδι τους. Όταν ύστερα από πολλές ταλαιπωρίες και περιπέτειες τα καταφέρνουν και προβάλλει στο βάθος του ορίζοντα η Ιθάκη και όλοι ετοιμάζονται επιτέλους να γυρίσουν σπίτι τους, ο Ποσειδώνας με μαγικό τρόπο ολοκληρώνει το υφαντό της Πηνελόπης πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παντρευτεί έναν από τους μνηστήρες. Η ίδια δεν θέλει να παντρευτεί ξανά αλλά αν αρνηθεί δεν θα ξαναδεί τον γιο της τον Τηλέμαχο. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να επιτεθεί αιφνιδιαστικά αλλά δυστυχώς το πλήρωμα γίνεται αντιληπτό και καταδιώκεται από τους φρουρούς, ενώ ο Οδυσσέας πέφτει στην παγίδα χάρη στην βοήθεια του Ποσειδώνα, και ρίχνεται στον γκρεμό. Τελικά όμως γλιτώνει και επιστρέφει κατορθώνοντας να αποτρέψει τον γάμο της Πηνελόπης και να απελευθερώσει τον γιο του Τηλέμαχο.

Η πρώτη ολοκληρωμένη οπτικοακουστική μεταφορά της Οδύσσειας που έχει δημιουργήσει αίσθηση κι έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις κυκλοφορεί από τον Εναλλακτικό Κύκλο.

Περιέχει τις παρακάτω 21 ιστορίες

DVD1- Η πτώση της Τροίας/Η χώρα των κυκλώπων/Οδυσσέας και 3 μοίρες

DVD2- Σκύλλα και η Χάρυβδη /Ταξίδι στο βασίλειο του Aδη

DVD3 - Το τραγούδι των Σειρήνων /Το νησί της Κίρκης

DVD4 - Το νησί των Λαστρηγόνων /Ο Οδυσσέας και ο Πήγασος

DVD5 - Ο Οδυσσέας και οι Γοργόνες /Το παλάτι του βασιλιά Αιόλου

DVD6 - Ο Οδυσσέας και το κουτί της Πανδώρας /Ο Οδυσσέας στη χώρα των Κενταύρων

DVD7 - Ο Οδυσσέας και οι Αρπυίες /Το νησί της Καλυψώς

DVD8 - Το νησί των Λωτοφάγων / Οδυσσέας & οι Αμαζόνες

DVD9 - Ο Οδυσσέας στην χαμένη Ατλαντίδα /Ο Οδυσσέας και οι Ερινύες

DVD10 - Ο Οδυσσέας στους στύλους του Ηρακλή /Η επιστροφή στην Ιθάκη

Τιμή προσφοράς: 19,90€

Αγορά: http://www.enallaktikos-kyklos.gr/el/pediko-dvd/item/231-%CE%BF%CE%B4%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%B1-limited-edition


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.