Αρχική Βιβλία Το Βιβλίο της Προπαίδειας

Το Βιβλίο της Προπαίδειας

Μαθαίνω την προπαίδεια εύκολα και απλά! Και διασκεδαστικά χάρη στα κόλπα και τα παιχνίδια που μας προτείνει το καταπληκτικό αυτό βιβλίο. Έτσι, τώρα η προπαίδεια γίνεται παιχνιδάκι!

Αν το παιδί σας δυσκολεύεται να μάθει απέξω την προπαίδεια, ακολουθήστε τις απλές συμβουλές και τα έξυπνα κόλπα αυτού του βιβλίου. Θα το βοηθήσουν όχι μόνο να τη μάθει παίζοντας, αλλά και να τη θυμάται για πάντα.
Πολύχρωμες εικόνες και σχήματα βοηθούν στην κατανόηση μαθηματικών εννοιών. Χρήσιμα κόλπα ενισχύουν τα μαθηματικά που μαθαίνει στο σχολείο. Χρήσιμο εργαλείο για την εμπέδωση της σχολικής ύλης.
Μάθε εύκολα και γρήγορα την προπαίδεια για πάντα!

Παράδειγμα
Τένις
Αυτό είναι ένα παιχνίδι για δύο παίκτες και χρειάζεται γρήγορη σκέψη.

1) Πρώτα αποφάσισε σε ποια προπαίδεια θέλεις να κάνεις επανάληψη (πχ στην προπαίδεια του 8). Στη συνέχεια βρείτε μεταξύ σας ποιος παίκτης θα «σερβίρει» πρώτος.

2) Αυτός που «σερβίρει» φωνάζει έναν αριθμό από το 1 μέχρι το 11. Ο άλλος παίκτης πρέπει να πολλαπλασιάσει αυτό ν τον αριθμό με το 8 (ανάλογα με την προπαίδεια που έχει επιλέξει) και να φωνάξει το γινόμενο.

3) Αν ο παίκτης διστάσει ή απαντήσει λάθος, αλλάζουν οι ρόλοι και «σερβίρει» εκείνος.

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Συγγραφέας : Βόρντερμαν Κάρολ
Μεταφραστής : Τρουμπέτα Σοφία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.