Αρχική InfoMommy Νέα Το γαμήλιο δώρο της Kate Winslet θα τη φέρει στο διάστημα

Το γαμήλιο δώρο της Kate Winslet θα τη φέρει στο διάστημα

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν τις τελευταίες μέρες για το μυστικό γάμο της Kate Winslet με τον Ned Rocknroll, ανηψιό του Sir Richard Branson.  Χθες όμως, τα μυστικά και οι ψίθυροι έλαβαν τέλος από την ίδια την ηθοποιό, η οποία επιβεβαίωσε όλα όσα λέγονταν σχετικά με το γάμο της. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο Necker Island, τον ιδιωτικό παράδεισο του θείου Branson στις Παρθένες Νήσους, είχε αρραβωνιαστεί το καλοκαίρι, ενώ η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο όρος Catskill της Nέας Υόρκης, με ελάχιστους καλεσμένους.

Τη νύφη παρέδωσε ο Leonardo di Caprio και ο Branson έκανε το γαμήλιο δώρο που έγινε είδηση στα έντυπα όλου του κόσμου. Ένα εισιτήριο αξίας  £124,000  για το διάστημα. Συγκεκριμένα για τη δίωρη πτήση 60 μίλια από τη γη που προγραμματίζει η Virgin Galactic. Για την ίδια πτήση εισητήρια έχουν αγοράσει 530 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Russell Brand, Ashton Kutcher και Stephen Hawking.

Είναι ο τρίτος γάμος της 37χρονης Kate Winslet, καθώς ήταν παντρεμένη με τους σκηνοθέτες Sam Mendes και Jim Threapleton, και ο πρώτος του Ned RocknRoll, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Branson και το άλλαξε με επίσημη δικαστική απόφαση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.