Αρχική Διάφορα Το εικαστικό θέατρο κούκλας "Πράσσειν Άλογα" ανοίγει το Κουκλόσπιτο (12/2)

Το εικαστικό θέατρο κούκλας "Πράσσειν Άλογα" ανοίγει το Κουκλόσπιτο (12/2)

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» εκτός από την παρουσίαση ευφάνταστων παραστάσεων για δεκαπέντε χρόνια, έχει δημιουργήσει έναν μαγικό χώρο, το Κουκλοσπιτο που φιλοξενεί 30 σπάνιες χειροποίητες θεατρικές κούκλες, με έντονο εικαστικό ενδιαφέρον, που πρωταγωνίστησαν στις παραστάσεις «Ο Αρλεκίνος» και «Τα πέντε δάχτυλα και το φεγγάρι».
Παιδιά και ενήλικες επισκέπτες την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 17 το απόγευμα θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο φανταστικό κόσμο των εικαστικών πλασμάτων που ξεπηδούν από τις βιτρίνες μέσα από την δραματοποιημένη αφήγηση των παραμυθιών, την προβολή της εικονογράφησης των αντίστοιχων παιδικών βιβλίων και την διαδραστική συμμετοχή του κοινού. Στη συνέχεια θα αγγίξουν τις κούκλες και θα κατασκευάσουν οι ίδιοι τη δική τους κούκλα και μάσκα! Τέλος, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το θεατρικό παιχνίδι εμψυχώνοντας τα δημιουργήματα τους μέσα από παιχνίδια ρόλων, παίρνοντας μια γεύση από το μάθημα θεατρικού παιχνιδιού που γίνεται όλο το χρόνο στο ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ.
Η Μαμά του Αρλεκίνου, η κυρία Φαντασία, σε ένα από τα παραμύθια που θα ζωντανέψουν με κούκλες, θα φτιάξει την αποκριάτικη στολή μόνη της, λόγω έλλειψης χρημάτων. Μήπως είναι μια καλή ιδέα; «Ακόμα και ο Βασιλιάς δεν μπορεί να αγοράσει μια τέτοια στολή γιατί η στολή του Αρλεκίνου φτιάχτηκε με αγάπη και φαντασία, που δεν αγοράζονται με τα χρήματα όλου του κόσμου»!

Απαραίτητη κράτηση (περιορισμένες θέσεις) στο τηλ.: 6932 628 305
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 - Έναρξη 17:00
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρω - διαρκεια: 2,5 ωρες

Εικαστικό Θέατρο Κούκλας "Πράσσειν Άλογα"
Β. Βουλγαροκτόνου 60, Αθήνα
Τηλ.: 210 64 28 769, 6932 628 305


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.