Αρχική Νέα Το "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης" βοηθάει τις οικογένειες των ορφανών παιδιών

Το "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης" βοηθάει τις οικογένειες των ορφανών παιδιών

Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Φτώχειας, Τρίτη 16/10/2012 και ώρα 18:00 στο μαγαζί μας «το δεύτερο χέρι» (Φειδίου 14-16) το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης, θα δώσει την τακτική βοήθεια στις οικογένειες των ορφανών παιδιών που έχουν ενταχθεί στα προγράμματά μας.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας μας καλούν στην γιορτή που ετοίμασαν στο φιλανθρωπικό μαγαζί τους, «το δεύτερο χέρι», όπου θα ανακοινώσουν την διεύρυνση του προγράμματος σε ορφανά παιδιά με άνεργο τον εν ζωή γονιό τους και θα δώσουνε στο χέρι του παππού και της γιαγιάς την τακτική χρηματική βοήθεια για τα ορφανά παιδιά. Σε συνεργασία με Δήμους της Ελλάδας έχουν ήδη δρομολογήσει νέο πρόγραμμα, οικονομικής «υιοθεσίας», ορφανών παιδιών, που οικογένειά τους είναι ο παππούς ή η γιαγιά με πολύ χαμηλά εισοδήματα.
"Όλα αυτά τα χρόνια που «υιοθετήσαμε» περισσότερα από 20.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο, στηριχθήκαμε ΜΟΝΟ στην προσφορά και εμπιστοσύνη απλών ανθρώπων. Τώρα, για τα ορφανά της Ελλάδας, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας, για να κοινοποιήσουμε το πρόγραμμά μας για να συνεχίσουμε ένα ταξίδι ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, στην Ελλάδα και να δώσουμε ξανά ελπίδα σε ορφανά παιδιά και στις οικογένειες τους. ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε!"

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
WWW.Karavani.gr
ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1 105 53 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. & Φαξ: 210 3314334, 210 3816886
Ηλ.Ταχ: karavani@hotmail.gr

Αριθμοί Λογαριασμών Εθνικής Τράπεζας:
159/480203-99 και 159/480503-88


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.