Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα³ – Το ποτήρι ξεχείλισε

Τι τραβάνε κι αυτοί οι μπαμπάδες, ιδίως όταν έχουν αγόρια, που θέλουν να τους δώσουν τη… σωστή αγωγή. Ας μη γελιόμαστε, όμως, ο Γκρεγκ Χέφλι δε θα πάψει ποτέ να είναι ένας αφόρητος σπασίκλας. Μόνο που κάποιος πρέπει να το εξηγήσει και στον πατέρα του.

Βλέπετε, ο Φρανκ Χέφλι νομίζει ότι μπορεί να κάνει επιτέλους το γιο του να φέρεται σαν σωστός άντρας και γι’ αυτό τον γράφει σε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες για «σκληρούς άντρες». Φυσικά ο Γκρεγκ, που δεν είναι φτιαγμένος για τέτοια, καταφέρνει πάντα να κάνει το δικό του.

Αλλά όταν ο πατέρας του τον απειλεί πως θα τον στείλει στη Στρατιωτική Ακαδημία, ο Γκρεγκ αρχίζει να παίρνει πια στα σοβαρά τη «μεταμόρφωσή» του σε σωστό άντρα, αλλιώς τον περιμένει… γερή καμπάνα.

Συγγραφέας: Τζεφ Κίνι, ΗΠΑ
Μετάφραση: Χαρά Γιαννακοπούλου
Σειρά: Graphic Novel
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2009
Σελ.: 232
Τιμή: 11,00 €
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα

Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στη νότια Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του Τζούλι και τους δυο γιους τους, τον Γουίλ και τον Γκραντ. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι, το οποίο πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφική ταινία από την Twentieth Century Fox, και Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 2: Ο Ρόντρικ δεν παίζεται!