Αρχική Νέα Το θαύμα του Μετσόβειου

Το θαύμα του Μετσόβειου

Μια σημαντικότατη είδηση, που αφορά την Ελλάδα και δεν φέρει αρνητικό πρόσημο, δίνει το μήνυμα ότι η ελπίδα για καλύτερο αύριο δεν πρέπει ποτέ να χάνεται, ειδικά σε τομείς όπως η γνώση και η επιστήμη, όπου οι Έλληνες πολλές φορές έχουν επιδείξει πρωτιές. Η είδηση, λοιπόν, αναφέρει ότι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο κατέκτησε την 17η θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα ερευνητικά ανώτατα ιδρύματα στην Ευρώπη και τη 10η μεταξύ των ευρωπαικών πανεπιστημίων το 2010, με βάση την ευρωπαϊκή κατάταξη έρευνας ER - Rank.

Μάλιστα σημειώνεται ότι πέτυχε άλμα τριάντα θέσεων την περασμένη χρονιά.

Η διάκριση αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς εξασφαλίσθηκε το 2010, στη χρονιά της μεγάλης κρίσης, όταν όλα τελούσαν υπό καθεστώς περικοπών.

Πράγμα που μπορεί να επιβεβαιώνει την άποψη αρκετών ότι η κρίση μπορεί να σοκάρει, αλλά ταυτόχρονα και να κινητοποιεί τις καλύτερες δυνάμεις της χώρας.
Με την ελπίδα πάντα ότι το Μετσόβειο δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.
Πληροφορίες από το www.tovima.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.