Αρχική InfoTeens Νέα Το ΙΕΚ Δομή στηρίζει τους άνεργους σπουδαστές

Το ΙΕΚ Δομή στηρίζει τους άνεργους σπουδαστές

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ με την πολυετή εκπαιδευτική ιστορία, αναλαμβάνει να κάνει την ευθύνη πράξη. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πιστά ακολουθεί για δεκαετίες, το ΙΕΚ Δομή συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ειδικές τιμές για ανέργους», προσφέροντας σημαντική έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα σε όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους. Παράλληλα με την εγγραφή προσφέρει δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας, δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδική υποστήριξη τόσο από το Γραφείο Σταδιοδρομίας, όσο και από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Νέων του ΙΕΚ Δομή.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ξεχωριστή σημασία γιατί τονίζει πως η ανάγκη για εκπαίδευση αποτελεί σημαντικό συστατικό στον «πόλεμο» κατά της ανεργίας, ενώ παράλληλα καταδεικνύει πως η υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ (σύμφωνα με την Palmos Analysis 2011 το πρώτο ΙΕΚ στην επαγγελματική αποκατάσταση) αποτελεί έναν από τους δρόμους καταπολέμησής της.

Με αυτήν του την επιλογή, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΟΜΗ, στέλνει ένα μήνυμα σε ολόκληρη την κοινωνία, πως ακόμη και σε εποχή κρίσης ένας οργανισμός που έχει τη θέληση, μπορεί να παίξει σημαντικό κοινωνικό ρόλο, μέσα από προγράμματα και δράσεις υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΔΟΜΗ, το Athenian College, την London Exams, την ICT Europe, τη DOMI Cert – Certification of Management Systems και τη Δομή Αναπτυξιακή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.