Αρχική InfoMommy Νέα Το κινητό που αξίζει το βάρος του σε χρυσό

Το κινητό που αξίζει το βάρος του σε χρυσό

Το Grand Premier είναι το τελευταίο κομμάτι της συλλογής τηλεφώνων Gresso, το οποίο κυριολεκτικά στοιχίζει το βάρος του σε χρυσό, μιας και περίπου 5 από τις συνολικά 7 ουγκιές που είναι το βάρος του τηλεφώνου, είναι καθαρός χρυσός. Το πλαίσιο και τα χαραγμένα με λέιζερ κουμπιά του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένα από κίτρινο χρυσό. Αλλά η πολυτέλεια έχει και συνέχεια, αφού η οθόνη του, και το πίσω και μπροστινό πάνελ είναι καλυμμένα από μαύρο ζαφείρι.

Τώρα σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά λίγα είναι γνωστά, όμως από τη στιγμή που ξέρουμε ότι τρέχει S40, τότε είναι βέβαιο ότι θα περιμένουμε και πολλές δυνατότητες smartphone…
Κι όσο για την τιμή του; Το ταμπελάκι λοιπόν αναγράφει 32.850 ευρώ, καθιστώντας το πραγματικά ένα κινητό για λίγους.

http://gresso.com/news/721/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.