Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το μαγικό στυλό που σκανάρει τα χρώματα και τα δημιουργεί!

Το μαγικό στυλό που σκανάρει τα χρώματα και τα δημιουργεί!

Δεν υπάρχει καλλιτέχνης ή σχεδιαστής που δεν θα ήθελε το color picker. Όπως δεν υπάρχει καλύτερη και πλουσιότερη χρωματική γκάμα από αυτή που γεννάει η φύση. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν το στυλό σας μπορούσε να σκανάρει το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από αντικείμενα γύρω σας, όπως το πράσινο από ένα φύλλο ή το κόκκινο από ένα μήλο;

Το στυλό που σχεδίασε ο Jin Sun Park σου επιτρέπει να "κλέβεις" από το περιβάλλον όποιο χρώμα σου αρέσει. Ένας αισθητήρας χρωμάτων που έχει ενσωματωθεί στο στυλό αντιλαμβάνεται το χρώμα που σκανάρει, αναμειγνύει απευθείας τα χρώματα που περιλαμβάνονται στο εσωτερικό του ώστε να'πετύχει' τη σωστή απόχρωση και είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Αυτή τη στιγμή, το στυλό βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμαστικής παραγωγής κι αναμένεται όταν κυκλοφορήσει - αν και θα στοιχίζει ακριβά- να γίνει το νούμερο 1 αγαπημένο αντικείμενο των καλλιτεχνών!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.