Αρχική InfoDad Το νέο δημιούργημα της BMW: Coupe Concept 4 Series

Το νέο δημιούργημα της BMW: Coupe Concept 4 Series

Εν όψει της παρουσίασής της το Γενάρη στο Διεθνές Αυτοκινητικό Σαλόνι στην Αμερική, η BMW πριν λίγες ώρες έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες, που αφορούν στο νέο της μοντέλο, το Coupe Concept 4 Series.

BMW 4 είναι μεσαίας κατηγορίας κουπέ, με έντονα σπορτίφ διάθεση, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε καμπριολέ έκδοση. Η έκδοση coupe της BMW 4 Series έχει μήκος 4.641 χιλιοστά, ύψος 1.362 χιλιοστά και πλάτος  1.826 χιλιοστά ενώ το μεταξόνιό της φθάνει τα 2.810 χιλιοστά. Σε σύγκριση με την τρέχουσα Σειρά 3, η BMW 4 Series διαθέτει ένα μακρύτερο μεταξόνιο κατά 50 χιλιοστά, το εμπρός μετατρόχιο είναι 45 χιλιοστά μεγαλύτερο και το πίσω μέρος 80 χιλιοστά φαρδύτερο.

Η σειρά 4 της BMW έρχεται με εξαγωνικούς προβολείς LED, και μια οπτική ίνα που συνδέει τον εσωτερικό σωλήνα των προβολέων και τη μάσκα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.