Αρχική InfoDad Το νέο κλασικό από τον Giorgio Armani

Το νέο κλασικό από τον Giorgio Armani

"Το Eau de Nuit είναι η πεμπτουσία της κομψότητας που παραπέμπει στη μαγική στιγμή όταν το σούρουπο γίνεται ένα με τη νύχτα."
Giorgio Armani

Πάνω απ' όλα, σκεφτείτε το μαύρο. Νυχτερινό. Αρρενωπό. Με το Eau de Nuit, το νέο ανδρικό άρωμα του Giorgio Armani, η πληθωρική πνοή φρεσκάδας και φωτεινότητας του Eau pour Homme γίνεται αβίαστα ένα με τον πλούσιο και απολαυστικό αισθησιασμό των μπαχαρικών, των εσπεριδοειδών, του ξύλου κέδρου και της ίριδας. Το Eau de Nuit που περιέχεται σε ένα μπουκάλι που μοιάζει πολύ με το μπουκάλι του διδύμου του Eau pour Homme, μια κομψή ολόμαυρη γυάλινη έκδοση, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία των αρωμάτων Armani: ένα συμπληρωματικό chiaroscuro, αφιερωμένο στους άνδρες που αναζητούν την κομψότητα τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Η επιλογή είναι δική σας. Η απόλαυση και για εκείνους που επιθυμείτε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.